zondag 18 december 2016

Controle en toekomst!

Hoi mensen!

Hier was ik weer, afgelopen maandag voor controle geweest bij mijn internist.
9:00 uur was ik aan de beurt, naam werd weer geroepen, handje geven en mee lopen naar de spreekkamer.

- Nou vertel eens hoe gaat het.
- Ja goed hoor, met mij gaat het altijd goed!
- Nog last gehad van dit, dat en dat?
- Nee hoor!
- Prima, last gehad van afvallen?
- Hahaha nee eerder aangekomen :)
- Haha oké, wat doe je verder, je was nog in opleiding?
- Ja ik ben nog steeds in opleiding tot verpleegkundige, nog iets meer als een half jaar! En vanaf februari weer naar Duitsland!
- Wil je daar ook blijven werken, of zeg je weer terug naar Nederland?
- Nou ik denk dat ik weer terug ga naar Nederland om te werken hoor!
- Oké, ik wil nog even in je nek voelen.
- Dat mag hoor!
- Ja prima, voelt goed!
- Nou top zeg!
- En nu gaan we het even hebben over de lange termijn klachten van de chemokuur, ik heb je de vorige keer al een beetje over vertelt. Je krijgt over 1 á 2 jaar onderzoeken, ik wil dan even een hartfilmpje maken, en dit en dat. Je bloedwaarden waren een half jaar geleden uitstekend, ik maak me er nu nog niet zo druk om, je cholesterol was boven verwachting goed, en je schildklier functie was ook prima! En je hebt alleen maar de ABVD kuren gehad, en geen bestraling, dit is in je voordeel op de onderzoeken, als je bestraling zou hebben gehad moesten we al beginnen met borstonderzoek, want dat gebied zou dan bestraald zijn. Nou dit is niet bij jouw aan de orde!
- Nou ja we zien wel, ik ben er ook niet zo bang voor!
- Oké ik wil je over een half jaar weer zien en dan van te voren even weer bloed laten prikken. En als er wat is gewoon bellen en langskomen!
- Nou prima tot dan! Ja doe ik!
- Handje geven en gedag zeggen.

Dat was de controle weer, toch ben je dan wel weer ergens opgelucht zeg! Weer een half jaar 'vrij', hahaha!
En ik maak me nu nog niet teveel zorgen over die onderzoeken over 1 á 2 jaar, zien we dan wel weer! 12 juni staat de volgende controle afspraak, laat maar komen ;)

En dan nog even de plannen voor volgend jaar! Alweer bijna 2017, wat gaat het mega snel zeg! En dat vergeleken met de feestdagen van 2013, toen een maand de diagnose Hodgkin en nu 3 jaar later gezond en sterker dan ooit!
- Ik ga in februari met mijn aller beste vriendinnetje naar Lingen, stage lopen in het ziekenhuis, dit is onze eindstage voor de opleiding! Ik heb het voor elkaar gekregen om op de afdeling kraam/gynaecologie stage te lopen, mijn droom komt uit... :) We gaan hier tot eind juni stage lopen, met mijn andere lieve vriendinnetje die dan in Meppen stage gaat lopen, en daarna hopelijk ons diploma in ontvangst nemen!
- Ik heb me ondertussen al ingeschreven voor de vervolgopleidingen hbo-v en de academie voor verloskunde, ben benieuwd wat het wordt, spannend altijd zulke dingen!
- Verder heb ik nog geen plannen, eerst maar even kijken voor welke vervolgopleiding ik wordt aangenomen ;) en dan zien we wel verder! Oh ja en niet geheel onbelangrijk, er moet ook gewerkt worden! En gezond blijven lijkt me ook wel handig!

Afbeeldingsresultaat voor 2017 please be awesome

Ik ga gewoon genieten van het 'nieuwe' jaar, met lieve vrienden, familie en vage kennissen haha, en heel veel gezelligheid, humor, feestjes, goede gesprekken en heel veel liefde en gezondheid!


Alvast fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2017!







Liefs,
Melinda