dinsdag 23 september 2014

23 September 2014!

Hoii!!


Daar was ik weer! Op 1 dag na een maand geleden dat ik een blog schreef.


Ik ben druk bezig met school en stage, daarnaast werk ik af en toe bij de trekpleister :)
Ja het leven van een student!
Ik merk wel dat ik soms te veel wil doen en mezelf voorbij loop. Dit moet ik zien te bewaken :) maar ja fix dat maar eens!
Het is de aard van het beestje zeggen ze dan :)
Ach ja dat komt ook wel weer!
Ik moet om het weekend stage lopen en dat worden dan drukke dagen. Ik moet dan zaterdag en zondag stage lopen, maandag en dinsdag vast naar school, woensdag vaste stagedag en dan donderdags weer stage. Dat zijn dan 6 dagen achter elkaar in de weer. Maar langzamerhand vind je er een ritme in en ga je door, ahum! ;)
Hahaha ik zeg het wel allemaal zo chill, maar het is wel doorbikkelen, maar dan heb je ook wat, jaja 3 dagen weekend. Dat heeft ook niet iedereen! :)
En dan nog de stage opdrachten erbij, hier ben ik al mee begonnen! En dat gaat vlot, dus dat scheelt weer :)


Maar het gaat allemaal lekker door, en het loopt op rolletjes! :) ;)


Maar dan vandaag!! Ik moest voor de eerste controle naar het ziekenhuis, weer naar de aardige dokter :)
Ik ging gelijk na school erheen, ik stapte uit bij de bushalte en huppakee bij mijn vader in de auto naar Drachten.
Ik had geen idee wat hij ging doen, maar ik had gelukt! Ik was gewoon 5 minuten eerder aan de beurt! Scheelt ook weer :)
Weer een hand geven en weer op de praatstoel. Hij vroeg allemaal dingen: hoe voel je je? Ja goed hoor. Met mij gaat het altijd goed, maar ja ze willen altijd een check :) Zijn er nog bijzonderheden? Nee hoor, gaat allemaal goed! Wat doe je nu zoal? Nou ik ga naar school, ik wil hierna nog naar de HBO. Zegt hij: Ja dan moet je nog even! Ik: Ja zeker! echt zo'n lach :)))))
Bla,bla,bla. Hij ging ook nog even in mijn nek voelen, hij zei: Ja dat voelt goed! hahaha!
Nou ja om een lang verhaal kort te maken, alles was goed!! Nou gelukkig! :) En ik mag over 3 maanden weer terug komen, dit werd dan 23 december. Maar toen zat hij vol, nou daarna heeft dokter vakantie. Ja moet ook gebeuren :) En anders werd het 6 januari, nou dat hoefde niet want dan ben ik jarig. Zullen we dan 15 december doen? Ja hoor prima! Is wel vroeg in de ochtend zei ze, achja ik ben wel wat gewend nou! :)
Nou de afspraak gemaakt en he, daar kwam een bekende aanlopen! 1 van de verpleegkundigen van de oncologiepoli, daar nog even mee gepraat en op de gang nog een verpleegkundige! Grappig! :)
We hoefde niet eens parkeergeld te betalen! Super snel ja! :)

Weer terug in de auto, nog even langs de trekpleister. Even praten, want ja dat hoort er ook bij! :) ;) Ik was daar nog langer dan in het ziekenhuis, maar ja dat kan snel :) ;)

Weer 3 maanden vooruit :) BAM!